De som har besøkt oss

Her er de som har besøkt oss i kirken og gitt oss noe av sin tale eller sang.

Det er litt tekst under hvert bilde.

Beklageligt at den skriften er vanskelig å se i hvitt, men det går ikke å skifte til sort her.

Knut Hafsund på besøk på årsfesten. Vitner om sin frelsesopplevelse. Bestemors bønner. Så har han skrevet en god kristensang til melodien, Danse mot vår. Teksten: " Kjære Jesus min bror, på din frelse jeg tro".
Jan Sæthre fra Siljan besøkte oss søndag 27.januar og talte på Gudstjenesten.
Anne Grethe og Jan Petter Bratsberg Besøkte oss fredag 15.februar. Temakveld; "En annerledes Pilgrimsvandring gjennom Skaperverket og evangelium."
Berit og Arne Øystein Rambekk besøkte oss søndag 17.februar med sin gode sang. Rambekk talte over Rom.8.1-2. "For da er det ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus." De skal besøke oss igjen søndag 14.april.
Gintas Aleksandravicius talte søndag 3.mars.
Gospelkoret m/Cathrine Rødnes som øver i vår kirke ga en god sangopplevelse søndag 10.mars. G4G.
Temakveld; Livets vandring. Fredag 15.mars -13. Laila Holmen sang og Marit Weholt leste dikt og spilte og sang.
Per Midteide talte søndag 17.mars -13.
Pauli Georg Staalesen talte til oss 1.påskedag. søndag 31.mars. -13.
Kari-Margrete og Tor Bertel Løvgren på temakveld "Mellom himmel og jord". Fredag 12.4.13
Berit og Arne Øystein Rambekk sang for oss og han talte på søndag 14.april-13.
Sanggudstjeneste 28.april -13
Svein Oddvar Bakkevold talte søndag 12.mai-13 "Tilgivelse".
G4G = Gosper For Grenland. Gav oss en fantastisk GodspelGudstjeneste søndag 22.sept. De sang med ånd og glød!
Rune Einarborg talte søndag 17.nov. 13.
Maler Brun på besök gudstj. söndag 16.nov.
Dag Øyvind Juliussen. Kristne Ambasaden i Jerusalem. Søndag 2.nov.14
Sten Sørensen 1.mai 2026
Pastor Sharam Barati 1.mai 2016 Immanuel Church i Norge.