Gudstjenester og møteplan.

ONSDAG 29. AUGUST KL. 19.00 STRIKKEKAFÈ

STRIKKEKAFÈEN starter igjen onsdag 29. august kl. 19.00.

Dette er er hyggelig tilbud for kvinner i alle aldre. Her møtes de til sosialt fellesskap, strikker babytøy og tepper til nyfødte på Filipinene og i Kongo,  og samler midler til arbeidet Mama Children har på Filipinene og kvinnearbeidet i Kongo.

Hjertelig velkommen annenhver onsdag til strikkekafè.

FAMILIEGUDSTJENESTE SØNDAG 16. SEPT.

Velkommen til FAMILIEGUDSTJENESTE søndag kl. 11.00.

Anne Lene Romsdalen leder og har formidlingen. Konfirmantene og pastor Magne Hultgren  deltar .

Store og små er hjertelig velkommen.

Etter Gudstjenesten er alle velkommen til kirkekaffe.

FELLESSKAPSKVELD TIRSDAG 18. SEPTEMBER

vELKOMMEN TIL FELLESSKAPSKVELD i kirkekstua tirsdag 18. september kl. 18.00.

Shahram Barati prenenterer våre nye nettsider.  Vi serverer kaffe og te, og hver enkelt tar med egen mat.

Vekommen

MENIGHETSMØTE TORSDAG 20 SEPTEMBER KL. 1900

MENIGHETENS MEDLEMMER ER VELKOMMEN TIL MENIGHETSMØTE

TORSDAG KL. 19.00.

Saksliste ligger i kirkens foaje.

23. SEPT. STORSØNDAG PÅ LANGESUND BAD

ELIM, Langesund hilser velkommen til storstevne på Langesund Bad søndag 23. september.

Det blir møter kl. 15.00 og 18.00. Hovedtaler er tidligere genrealsekretær Billy Taranger.

Sang og musikk krefter fra Elim og MCF gruppen deltar.

Mulighet for kjøpr av Lunsj-buffet til spesialpris før møtene, og salg av mat mellom møtene.

Velkommen til fellesskap og storstevne med alle Baptist-menighetene i Telemark, Larvik og Risør