Gudstjenester og møteplan.

SKJÆRGÅRDS SANG 11. -13. AUGUST

11. -13. AUGUST er årets Skjærgårds Sang i Skjærgårdshallen i Langesund. Se program på deres nettside: www.sgsang.no

Søndag 13. august kl. 11.00 deltar vi Felles Nattverdsgudstjeneste i Skjærgårdshallen i Langesund.

TV-pastor Egil Svartdal taler. Det blir mye sang fra kjente sangere.

Bli med å delta på denne store festen.

Gudstjeneste søndag 20. august

Kl. 11.00 Gudstjeneste.  Magne Hultgren taler, og Ellen Cathrine Rødnes spiller og synger.

Kl. 13.00 Gudstjeneste på farsi. Pastor Shahram Barati taler.

FELLES GUDSTJENESTE I RÅDHUSAMFIET 26. AUGUST KL. 11.00

Porsgrunn Kristne Råd hilser velkommen til Felles Gudstjeneste i Rådhusamfiet.

Pastor Tore Mersland i Porsgrunn Misjonskirke taler. Lovsangsteam fra Evangeliehuset synger.

Det blir nattverd og kirkekaffe.

La oss be om fint vær og be for alle som deltar og kommer på Gudstjeneste.

SAMLINGSGUDSTJENESTE søndag 3. september kl. 11.00

Velkommen til Samlingsgudstjeneste kl. 11.00 den 3. september.  Menighetens sangere og musikere deltar, pastor Magne Hultgren taler Guds ord. Det blir et variert program, og det hele avsluttes med kirkekaffe og fellesskap i kirkestua.

På ettermiddagen ca. kl. 16.00 reiser vi til Hvittingfoss for å delta på velkomsfesten og innsettelsen av Elsa paulsen som pastor i Sandsvær Baptistmenighet.  Festen starter kl. 17.00.

Håper mange blir med til Hvittingfoss.