Gudstjenester og møteplan.

SØNDAG 12. AUGUST FELLES GUDSTJENESTE SKJÆRGÅRDSSANG

SØNDAG 12. august kl. 11.00 er det felles Gudstjeneste i Skjærgårdshallen i Langesund.

Presten og forfatteren Thomas Skjödin taler. Flere av sangerne på Skjærgårdssang deltar.

En flott Gudstjeneste med mye sang, god forkynnelse og nattverd.

Velkommen til Skjærgårdshallen ved Badeparken hotell i Langesund.

SØNDAG 19. AUGUST FELLES FRILUFTSGUDSTJENESTE PÅ LANGESUND BAD.

SØNDAG 19. august kl. 12.00 er det felles Friluftsgudstjeneste på Langesund Bad.

( Hvis regn, i festsalen). Elim, Langesund, Immanuel Church og Porsgrunn Baptistkirke er sammen denne dagen.

I Gudstjenesten deltar Shahram Barati, Magne Hultgren og Dag Eiel Kristoffersen. Sangere fra Langesund.

Etter Gudstjenesten er det fellesskap og hyggelig samvær. Ta med mat, kaffe og noe å sitte på.

AVREISE FRA PORSGRUNN BAPTISTKIRKE KL. 11.00

SØNDAG 26. AUGUST GUDSTJENESTE KL. 11.00

IMMANUEL CHURCH OG PORSGRUNN BAPTISTMENIGHET feirer Gudstjeneste sammen.

Pastor Shahram Barati leder, pastorene Kai Holien, Tor L. Rønneberg, Knut Bendikssen og Magne Hultgren deltar.

Jelena Fagervold spiller.

Hjertelig velkommen.

ONSDAG 29. AUGUST KL. 19.00 STRIKKEKAFÈ

STRIKKEKAFÈEN starter igjen onsdag 29. august kl. 19.00.

Dette er er hyggelig tilbud for kvinner i alle aldre. Her møtes de til sosialt fellesskap, strikker babytøy og tepper til nyfødte på Filipinene og i Kongo,  og samler midler til arbeidet Mama Children har på Filipinene og kvinnearbeidet i Kongo.

Hjertelig velkommen annenhver onsdag til strikkekafè.

SAMLINGSFEST SØNDAG 2. SEPTEMBER KL. 17.00

Høsten er her, og arbeidet er igang etter ferien. Dette vil vi markere med en SAMLINGSFEST søndag 2. september kl 17.00.

Pastor Magne Hultgren taler, Knut G. Bendikssen leder, og menighetens sang og musikk-krefter deltar.  Det blir god bevertning og hyggelig samvær i kirkestua etter festen.